Uutisia

Totti Räsänen Varsinais-Suomen Sininauha ry:n toiminnanjohtajaksi

Varsinais-Suomen Sininauha ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Totti Räsänen. Totti on koulutukseltaan sosionomi (AMK) ja insinööri (AMK). Hän on aloittanut toiminnanjohtajan tehtävissä 1.6.2018. Seppo Nikula jää pois yhdistyksen palveluksesta heinäkuun lopussa.

”Nopeasti kasvanut ja isoja muutoksia edessään näkevä organisaatio kaipaa uutta johtoa ja näkemystä sekä valmiuksia muutoksiin tässä vaiheessa. Kun hyvä osaaja tällä hetkellä löytyi omista joukoista, oli otollinen aika vaihdolle”, Seppo Nikula sanoo. Hän itse työskenteli yhdistyksen toiminnanjohtajana neljä vuotta.

Totti Räsänen tuli ohjaajaksi VS Sininauhan Sininen kaari -työvoimapoliittiseen hankkeeseen viime elokuussa. ”Varsinais-Suomen Sininauhan tekemä työ päihde-, mielenterveys-, rikosseuraamus- ja työttömyys -alueilla on saavuttanut tunnustetun aseman Turun seudulla. Asiakkaamme – niin nuoret kuin varttuneetkin – sekä yhdistyksemme arvot ovat lähellä sydäntäni. Tästä on hyvä jatkaa tehtäviinsä sitoutuneiden työkaverien kanssa eteenpäin”, Totti näkee.

YHTEYSTIEDOT:

Totti Räsänen

Toiminnanjohtaja

Varsinais-Suomen Sininauha ry

Latokarinkatu 3,

20200 Turku

Puh: 040 549 3813

totti.rasanen@vs-sininauha.fi