Aikuiset (30+)

Yhdistyksemme tarjoaa erilaisia palkkatuki- ja työkokeilupaikkoja, kuntouttavaa työtoimintaa sekä vertaistuellisia ryhmiä.

 

Näihin kuuluvat:

Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu pitkään työttömänä olleille henkilöille työllistymismahdollisuuksien ja elämänhallinnan parantamiseki.

 

Much more – miesten vertaisryhmä  on suunnattu ensisijaisesti päihdetaustaisille syrjäytymisvaarassa oleville keski-ikäisille miehille.

 

Vertaisryhmä toiminta on päihteidenkäyttäjille ja heidän omaisilleen tarkoitettu vertaisryhmä.

 

Palkkatuettuja työpaikkoja tarjoamme tarpeen mukaan seuraaviin tehtäviin:

 

Kokki/keittiötyöntekijä, työtehtäviin kuuluu viikoittainen ruokalistan suunnittelu, ruoan valmistus, ruoan tarjolle asettelu, erilaiset leivontatyöt, kahvin keitto, keittiön siivous ja keittiövälineiden huolto. Ruokaa valmistetaan viitenä päivänä viikossa

Siivoustyöntekijä, työtehtäviin kuuluu aseptiikan ymmärtäminen, toimisto-, WC- ja sosiaalitilojen puhtaanapito, siivousvälinevaraston inventointi ja raportointi sekä työkokeilijoiden työvaatteiden pesu.

Kiinteistönhuolto/autokuski, työtehtäviin kuuluu kiinteistöön liittyvät korjaus- ja huoltotyöt. Henkilö toimii myös pakettiautokuskina ja huolehtii auton huolto- ja kunnossapidosta sekä osallistuu muihin yhdistyksessä oleviin korjausrakentamiseen tehtäviin.

Puutyöpajan ohjaaja, edellytämme työntekijältä puutyötaitoa ja aikaisempaa kokemusta koneiden kanssa työskentelystä. Pajalla tehdään pienimuotoisia puutöitä, esimerkiksi pienlemmikkien koteja.