Nuoret (18-29v)

Nuorille aikuisille tarjoamme tukea ja ohjausta arkeen, opiskeluun ja työhön erilaisin projektein ja tarjoamalla työtoimintaa.

Omat portaat – nuorten työpajatoimintaa on suunnattu 18 – 28-vuotiaille koulutuksen ja työelämän ulkopuolella oleville nuorille. Tarjoamme ryhmä- ja yksilöohjausta, avointa ohjausta sekä työpajatoimintaa monipuolisten työtehtävien parissa.

Vastuullisesti vapauteen auttaa nuoria vankilasta vapautuvia elämän eri osa-alueilla päihteettömyydessä, rikoksettoman elämäntavan löytämisessä, asunnon saamisessa sekä elämänhallinnassa.

AggrediTurku on kodin ulkopuolisiin väkivallantekijöihin keskittyvä työmuoto. Aggredin tavoitteena on saada väkivaltainen käytös vähenemään tai loppumaan. Aggredi tarjoaa mahdollisuuden käsitellä väkivallasta syntyneitä ongelmia puolueettomalla maaperällä.

Seuraava Steppi -hanke toimii TYKS:in riippuvuuspsykiatrian vieroitus- ja korvaushoitotyöryhmän opioidiriippuvaisten korvaushoitoasiakkaiden sekä heidän läheistensä parissa. Tuen välineitä ovat yksilöllinen ja ryhmämuotoinen tuki, sekä vertaistuellinen ryhmä.

Palkkatuettuja työpaikkoja tarjoamme tarpeen mukaan seuraaviin tehtäviin:

  • Kokki/keittiötyöntekijä, työtehtäviin kuuluu viikoittainen ruokalistan suunnittelu, ruoan valmistus, ruoan tarjolle asettelu, erilaiset leivontatyöt, kahvin keitto, keittiön siivous ja keittiövälineiden huolto. Ruokaa valmistetaan viitenä päivänä viikossa
  • Siivoustyöntekijä, työtehtäviin kuuluu aseptiikan ymmärtäminen, toimisto-, WC- ja sosiaalitilojen puhtaanapito, siivousvälinevaraston inventointi ja raportointi sekä työkokeilijoiden työvaatteiden pesu.
  • Kiinteistönhuolto/autokuski, työtehtäviin kuuluu kiinteistöön liittyvät korjaus- ja huoltotyöt. Henkilö toimii myös pakettiautokuskina ja huolehtii auton huolto- ja kunnossapidosta sekä osallistuu muihin yhdistyksessä oleviin korjausrakentamiseen tehtäviin.
  • Puutyöpajan ohjaaja, edellytämme työntekijältä puutyötaitoa ja aikaisempaa kokemusta koneiden kanssa työskentelystä. Pajalla tehdään pienimuotoisia puutöitä, esimerkiksi pienlemmikkien koteja.

 

Yhteystiedot löydät projektien omilta sivuilta tai kirjoittamalla meille oikealla löytyvältä yhteydenottolomakkeella.