Omat portaat – Nuorten työpaja

Omat portaat on Varsinais-Suomen Sininauha ry:n nuorten työpajatoimintaa jonka on Turku ja Turun ympäristökunnat. Toimimme osoitteessa Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku ja meille pääsee helposti busseilla 6, 7 sekä 61 ja 99.

Omat portaat -pajatoiminta on suunnattu 18 – 28-vuotiaille koulutuksen ja työelämän ulkopuolella oleville nuorille. Kartoitamme yhdessä asiakkaiden kanssa tulevaisuuden tavoitteita ja toiveita, jonka jälkeen lähdemme etenemään niitä kohti portaittain.

Tarjoamme ryhmä- ja yksilöohjausta sekä avointa ohjausta. Toiminnassa asiakas hankkii työkokemusta sekä kehittää omaa osaamistaan yhdessä muiden työkokeilijoiden ja työntekijöiden kanssa.

Toimipaikastamme löytyvät toimisto, puupaja, keittiö, kädentaitopaja sekä ATK-tilat. Tarjoamme asiakkaillemme puusepän-, puhdistus- ja keittiöalan tehtäviä sekä ompelu- ja sisustustöitä. Otamme huomioon asiakkaan aiemman osaamisen ja toiveet työtehtävien suhteen.  Teemme myös tutustumiskäyntejä oppilaitoksiin sekä työpaikoille.

Olemme myös avanneet Luovan toiminnan pajan Radiomiehenkadun toimipisteeseemme. Paja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet taiteelliselle itseilmaisulle: Valokuvaus, videokuvaus, editointi, musiikki, animaatio, kuvankäsittely, piirtäminen, maalaaminen ja paljon muuta. Tervetuloa tutustumaan!

    

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä oikealla sijaitsevalla yhteydenottolomakkeella tai täältä.